Tervetuloa visiitille myös: www.matildanmaailma.fi

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

KIITOS KAIKILLE MUISTAMISESTA & JA ETTÄ KESÄKUUMALLA TULITTE TÄNNE KOTIINI VISIITILLE...OLIHAN UPEA HULINA PÄIVÄ.

Te kaikki rakkaat ihmiset jotka tulitte maanantaina moikkaamaan TEITTE päivästäni ikimuistoisen.Se on pitkä taival takana tätä "matildan maailmaa" ja olen kiitollinen siitä,että olen saanut toteuttaa nuoruuden haaveeni omasta pienestä kaupasta.Kiitos siitä kuuluu teille hyvät asiakkaani,Te olette sen mahdollistaneet.Kukkakimpuista ja muista lahjoista päätellen olen jotakin onnistunut tekemään oikein! Aivan erityisen iloinen olin siitä,kun pitkäaikaisin nuoruuden ystäväni Leenu tuli kaukaa auttamaan kahvittelussa ja siivouksessa,yksin en olisi millään selvinnyt siitä rumbasta.Haluan aina myös jutella asiakkaitteni kanssa-hölösuu kun olen- ja ilman apuvoimia se olisi ollut maanantaina mahdotonta. Sellainenkin asia selvisi kuin salamana siinä illansuussa...huomisaamuna kukonlaulun aikaan lähdetään Leenun kanssa pyörähtämään Ruotsissa , extempore-naisia kun ollaan....ja niin volsunnokka oli taas kohti pohjoista!

4 kommenttia:

Sally kirjoitti...

Ens viikon tiistaina nähdään! Tullaan siis 2.8. noin puolilta päivin ;) Ihana nähdä pitkästä aikaa. Ajelkaahan varovasti Ruåttin maalla ;)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kuulostaa tosi kivalta päivältä! onnea viel meiltä! täältä etelä-karjalasta! ens viikolla tulemme kylään! imatralaiset!

ritvau kirjoitti...

Myöhäiset onnittelut Matildalle ! eipä tule kesällä juuri netissä käytyä, vähän oon ulkona kaikesta....livenä siellä kyllä täytyy päästä käymään !!!

Riitta kirjoitti...

Onnittelut ihnasta päivästä ja unelman toteutumisesta ♥